11 مرداد 1401

مطالبه وجه چک از ظهرنویس

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
وقت بخیر
بنده برج شیش از شخصی یک فقره چک گرفتم ب تاریخ برج دوازده الان پنج ماه ک چک برگشت خورده صاحب حصاب کلا فراری هست وضعیت چک قرمز شخصی ک چک ب بنده داده و پشت چک امضا کرده هست ممنون میشم راهنمایم کنید ک هم سریعتر و کم خرج بشه 🌹🙏🏻

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و وقت بخیر کاربر گرامی شما با توجه به مبلغ چک که بیش از بیست میلیون تومان(درصلاحیت دادگاه) یا کمتر (درصلاحیت شورای حل اختلاف) دادخواست مطالبه وجه چک بطرفیت ظهرنویس مطرح و همزمان تقاضای تامین خواسته نیز نمایید