19 تیر 1399

رای غیابی

دسته بندی : خانواده | مهریه
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام اگر در دادگاه مهریه حضور نداشته باشم رای به صورت غیابی صادرخواهد شد؟ یعنی ۲۰ روز فرصت واخواهی و ۲۰ روز فرصت اعتراض در تجدید نظر خواهد داشت؟ یا رای های محکومیت مهریه چه طرفین حضور داشته باشد و چه نداشته باشد غیابی صادرنخواهد شد؟
بنده از دفتر یکی از شعبه های دادگاه خانواده پرسیدم گفتن‌چون سامانه ثنا داری و ابلاغ حضور در جلسه به دستت رسیده رای به صورت حضوری است و غیابی نمی باشد.
ممنون‌میشم راهنمایی کنید.
با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام به شما كاربر محترم بله اكثرا قضات باتوجه به دريافت پيامك ايلاغ ،وقت رسيدگي را ابلاغ شده محسوب ميكنند ،مگر براي عزم حضور خود دلايل موجه داشته باشيد در غير اينصورت فقط راي قابل تجديدنظر خواهي ميباشد