11 مرداد 1401

سوال در خصوص فسخ نكاح

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
مجدد مزاحم‌ شدم
فسخ نکاح را به جهت فشار به روی زوجه جهت اهرم قوی برای توافق داده ام .
چون ادله و پرونده های پزشکی در باب جنون ادواری صدق میکند ‌.
آیا در این دوران فسخ باید کلید خانه را در اختیار این دیوانه بگذارم ؟ دو بار اظهارنامه تمکین فرستادم اکنون آماده تمکین شده ! دادخواست تمکین را مسترد کردم ، تکلیف کلید دادن منزل چه میشود ؟
در پایان میتوانم از محضر قاضی با توجه به جنون ادواری و چاقو کشی و خودکشی زوجه درخواست بستری شدن و ارجاع زوجه به تیمارستان را بگیرم و طلاق ندهم ..
شرایطم سخت میگذرد لطفا کمکم کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي بله تا مشخص شدن نتيجه دادگاه ميبايست كليد منزل را در اختيار ايشان قرار دهيد.بله در صورتيكه ايشان توسط پزشكي قانوني مجنون تشخيص داده شود ميتوانيد از قاضي بخواهيد كه ايشان تحت درمان قرار بگيرند تصميم گيري در اين خصوص با قاضي پرونده ميباشد.