12 مرداد 1401

خسارت وارده به زوج نسبت به تدلیس زوجه

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . حدود مطالبه خسارت از خانواده زوجه در صورت اثبات تدلیس و ایجاد فسخ نکاح بدلیل کتمان جنون ادواری زوجه چه مقدار است ؟ و بر چه اساس تعیین میشود ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بعلت مسئولیت مدنی زوجه باید مقداری از مهریه از طرف قاضی نسبت بخ ضرر مالی و معنوی کسر گردد و به نظر قاضی بستگی دارد و تعداد سکه در سند نکاحیه خواهد بود