12 مرداد 1401

استنکاف از تنظیم سند رسمی توسط مالک سند

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ماشین سنگین لیزینگی دارم که بعد از 5نفر من خریدم که اقساطش رو پرداخت کردم اما صاحب اولش سند به نامم نمیکند

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در صورت استنکاف مالک از تنظیم و انتقال سند رسمی میبایست بطرفیت تمام ایادی ماقبل(فروشندگان قبلی)تا مالک سند طرح دعوای حقوقی نمایید بدین منظور دادخواست الزام ب تنظیم سند رسمی را بطرفیت همه اینها تا مالک سند مطرح نمایید تا دادگاه ب موضوع رسیدگی و مبادرت ب صدور رای مقتضی نماید موید باشید