12 مرداد 1401

سوار در خصوص انتقال سرقفلی

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .ببخشید من قصد دارم سهم خود از سرقفلی یک مغازه که بهم به ارث رسیده با سهم الارث برادرم از یک آپارتمان تهاتر کنم .باید به چه صورتی اقدام نماید ۰سرقفلی را به چه صورتی انتقال دهم توافقنامه تنظیم کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تهاتر واژه درستی در این خصوص نیست و در این خصوص شما باید قراردادی تهیه نماییم جهت تنظیم قرارداد میتوانید از قسمت درخواست حقوقی اقدام‌ نمایید .