12 مرداد 1401

سوال در خصوص طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.
تو دوران عقد هستم میخوام از شوهرم جدا شوم
درخواست طلاق هم دادم ولی شوهرم حاضر ب طلاق نیس قاضی ما رو فرستاده پیش مشاور ولی بازم راضی نیستم ک زندگی کنم
خود مشاور گفت ک من گزارشو میفرستم دادگاه اونجا جواب و بهمون میدن.
بنظر شما جواب دادگاه چی هس؟
ویا اینکه من چکار کنم ک ب راحتی از شوهرم جدا بشم چون ایشون اصلا حاضر ب طلاق نیس.
مهریه و اینا هم نمیخوام فقط طلاق

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در دادگاه حاضر شوید و مدعی کراهت از زوج و عسر و حرج شوید و با بذل تمام‌مهدیه در قبال طلاق خواهان صدور حکم طلاق بشوید