22 تیر 1399

نفقه

دسته بندی : خانواده | نفقه
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و احترام
بنده درخواست حقوقی برای نفقه داده ام بعد از گذشت ۱ سال حکم به ماهی ۶۰۰داده شده و اکنون همسرم اعسار زده است
۱.آیا ممکن است از این میزان هم کمتر کنند؟
۲.برای نفقه معوقه و جاریه باید از همان اجرای احکام معرفی شده توسط شورا اقدام کرد یا برای جاریه باید به صورت کیفری اقدام نمود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام بله ممکن است کمتر شود و شما بایست در دفاع از خویش اقدام به تقدیم دادخواست و لایحه نمایید تا درخواست ایشان مورد قبول واقع نشود یا اگر شد به آن اعتراض نمایید. به همان شعبه برای جاری مراجعه فرمایید احسان نسج همدانی 09124674388