23 تیر 1399

خرید آپارتمان

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده یک آپارتمان خریداری کرده ام فروشنده در قولنامه املاک‌نوشته شده مساحت آپارتمان ۱۲۰ متر مربع می باشد حالا در انتقال سند رسمی متوجه شدیم که متراژ و مساحت آپارتمان ۱۱۲ متر مربع است چه کار می توانیم انجام دهیم و چه شکایتی می توانم مطرح کنم می توانم وکیل بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مطابق ماده 355 قانون مدنی اگر آپارتمان یا هر ملکی به شرط داشتم مساحت معین فوخته شده باشد و بعد معلوم گردد که مساحت آپارتمان یا زمین کمتر از مقداری است که در قولنامه ذکر شده برای خریدار فقط حق فسخ معامله وجود خواهد داشت . با تشکر سعید پای وندی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی قوه قضائیه