23 تیر 1399

خانوادگی

دسته بندی : خانواده | اجرت المثل
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام یک مشکل خلنوادگی و حقوقی دارم و نیاز به گرفتن وکیل پادگستری دارم من تقاضای دریافت اجرت المثل ایام زندگی مشترک را از دادگاه خانواده درخواستکردم که دادخواست من را رد کردندو گفتند به شما تعلق نمیگیرد آیا این حرف دادگاه درست است می توانم تجدید نطثظر کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما برای دریافت اجرت المثل زندگی مشترک توسط زوجه باید اثبات شود که زن در منزل شوهر قصد مجانی کار کردن نداشته است و کار های منزل را از قبیل جارو ، لباس شستن ، ظرف شستن و بچه داری را با دستور شوهر انجام داده است و میزان اجرت المثل بر طبق نظریه کارشناس تعیین و شوهر ملزم به پرداخت خواهد شد . سعید پای وندی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی قوه قضائیه