13 مرداد 1401

مهریه در عوض حضانت فرزندان

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام شوهرم دادخواست طلاق داده مهریه رو گذاشتن گردش که به من بده .ولی میگه درقبال مهریه که بدم بچه هارو ازت میگیرم .بچه هام دختر بزرگم 12سالشه واز حضانت خارج شده.پسرم 9سالشه و توی ملاقات فرزند گوت که نمی‌خواد بره پیش باباش.دختر کوچیکم چهارسالشه.به نظر شما امکان داره مهرم رو بده بتونه بچه هارو ببره

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم مهریه ربطی به حضانت فرزندان مدارد وباید پرداخت نماید و نمیتواند مهریه را در برابر حضانت شما را تهدید نماید فرزند ۱۲ و ۹ ساله خودشان تصمیم گیرنده هستند با کدام یک زندگی نماید و چهارساله نیز تا ۷ سالگی باشما میباسد در مورد حضانت فرزندان ۱۲ ور۹ از طریق مددکاری دادگاه کمک بگیرید و عنوان نمایید فرزندان حاضر با ادامه زندگی بت شما هستند خود مددکاری پیگیری خواهد نمود