13 مرداد 1401

چطور پولم رو از مدیرعامل دریافت کنم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من بدلیل حقوق معوقه از کارفرمام در اداره تعاون شکایت کردم و دوروز پیش حکمم اومد که باید ۵۷ملیون به من بدهد. الان حکم رو از اداره کار گرفتم و باید ببرم دفترقضایی برای ثبت نوبت اجرای حکمم.
ولی با توجه به اینکه همکارم هم دوماه پیش این مراحل رو رفته به جایی نرسیده و دادگاه حکم توقیف اموال یا مسدودی حسابهای شخصی کارفرما رو نمیده و میگه چون حکم به اسم شرکت هست، فقط میتونن حکم توقیف اموالی و حسابهاییکه به اسم شرکت هست رو بدن در صورتیکه شرکت چیزی نداره.
من الان چجوری حکمم رو اجرا بزارم که بتونم توقیف اموال شخصی این آقا رو داشته باشم؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما ورشکستگی شرکت را بعلت طلب اقدام و سپس ازفروش سهام شرکت که ثبت گردیده دریافت و در صورتدعدم سهام از سهامداران شرکت شکایت نمایید که کارفرما یا همان مدیرعامل شرکت میباشد دریافت نمایید