25 تیر 1399

استرداد جهیزیه

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من توافقی جدا شدم طبق صورتجلسه ای که قبل طلاق ب امضا زوج و وکلاش رسید قرار شدبعد طلاق اموال جهیزیم طبق لیست بمن تحویل داده بشه چند قلم از این اموال رو زوج خریداری کرده بود ولی قرار شد که بمن تحویل بده که نداد اجراییه صادر شد و ایشون واخواهی داد که رد شد حالا دوباره درخواست رسیدگی بدوی کرده ...با اینکه حکم قطعی گرفتم باز درخواست رسیدگی کرده و جلو اجرا مفاد اجراییه رومیگیره..میخوام بدونم چندبار میتونه درخواست رسیدگی بده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم نسبت به احکام قطعی شده حق اعتراض نیست فقط می توان در صورت وجود شرایط مقتضی از طریق اعاده دادرسی وفق ماده ۴۲۶ قانون ایین دادرسی مدنی اقدام کند که در صورت قبول یا رد درخواست قابل تجدید نظر خواهد بود