14 مرداد 1401

سوال در خصوص از کار افتادگی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از پرسنل ناجا هستم با سابقه جراحی دیسک کمر که اخیرا حدود یکماهی هست عمل جراحی کردم و از طرفی۲۰ سال و چند ماهی سابقه خدمتی دارم همچنین دارای تیروئید کم کار هستم آیا شرایط بازنشستگی پیش از موعد را دارم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما می توانید به استناد از کار افتادگی درخواستی را به کمیسیون پزشکی مربوطه ارائه دهید در صورت تایید این موضوع می توانید از بازنشستگی زودتر از موعد بهره مند شوید