26 تیر 1399

ترك انفاق در دوران عقد

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده ۳سال هست در دوران عقد هستم سال گذشته هم تالار رزرو کردم و هم منزل اجاره کردم برای عروسی ولی بدلیل اختلاف از طرف خانواده عروس اومدن گفتن چون اختلاف هست فعلن عروسی نباشه من هم حالا در حال اجاره دادن منزل خالی هستم بعد از گذشت ۶ ماه حالا طرف عروس با يك نفراومده منزل ما میگه ما همچین حرفی نزدیم دختر من اماده هست بیاد سرخونه زندگی وسایلمون اماده هستش تکلیف مارو مشخص کنید .من درخواست تمکین ندادم و تو این ماه مبلغی بحسابش ریختم یوقت شکایت ترک انفاق کرد بگم خونه بوده خودتون نیومدید واينم رسيد واريزي من بحساب ايشون سوال من اینه ایااين خونه ايي كه من گرفتم و واریز یه میلغی ماهیانه بحساب طرف تاثیر داره بعدا که اینا درخواست نفقه دادن بگم منکه خونه گرفتم و عروسی میخاستم بگیرم خودتون كنسل كرديد یا اینکه موقعی اثر داره که من درخواست تمکین داده باشم؟ايا احتياج به واريز ماهيانه بحساب طرف وجود دارد باتوجه به اينكه من درخواست تمكين ندادم و همون اجاره مسكن كافيه؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام با توجه به اینکه در دوران عقد می باشید همسر شما می تواند از حق حبس استفاده نماید و تمکین نکند. بنابراین اگر ایشان تمکین نکند اجاره منزل نیز فایده ای ندارد و شما صرفا نفقه را منهای اجاره منزل می بایست طبق نظر کارشناس پرداخت نمایید . همچنین می توانید مراتب اعلام آمادگی خود را جهت اجرای مراسم و شروع زندگی مشترک را از طریق اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید.