15 مرداد 1401

سوال در خصوص پرداخت مزد کارگران

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده در سال ۹۶ یک قطعه زمین زراعی خریده ام.
گویا شخصی از سالیان قبل و تا سال ۹۹ مسئول اعلام ساعات حق آبه به مشترکان چاه عمیق مشاعی بوده و در واقع نگهبان ساعات آب افراد بوده است.
اینک نامبرده به اداره کار شکایت کرده و درخواست هزینه های دستمزدی خود همانند عیدی و پاداش و سنوات را برای طول مدت خدمت خود که بصورت فصلی نیز بوده است، دارد.
طبق توافق صورت گرفته بین ایشان و برخی اعضا ، بنا شده است که ۱۰۰ میلیون تومان به ایشان پرداخت شود.
سهم بنده نیز به نسبت حق آبه مشخص و اعلام شده است.
حال سوال اینجاست که آیا بنده باید مبلغ اعلامی را بپردازم و یا به نسبت سنوات ایشان از سال ۹۶(زمان معامله ملک و انتقال به نام من) تا کنون، سهم بنده و نسبت به سال قبل باید مالکین قبلی پرداخت نمایند؟
لطفا در صورت امکان، مواد قانونی پاسخ نیز اشاره گردد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چون شما قرارداد ای تحت عنوان پرداخت مزد و دستمزد به ایشان ندارید اجبار شما به پرداخت خلاف قانون می باشد مگر به طور ضمنی چنین قراردادی را قبول کرده باشید