26 تیر 1399

آیا الزام به تمکین زن در دوران عقد امکان پذیر است ؟

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام بنده ۳سال هست در دوران عقد هستم سال گذشته هم تالار رزرو کردم و هم منزل اجاره کردم برای عروسی ولی بدلیل اختلاف از طرف خانواده عروس اومدن گفتن چون اختلاف هست فعلن عروسی نباشه من هم حالا در حال اجاره دادن منزل خالی هستم بعد از گذشت ۶ ماه حالا طرف عروس با يك نفراومده منزل ما میگه ما همچین حرفی نزدیم دختر من اماده هست بیاد سرخونه زندگی وسایلمون اماده هستش تکلیف مارو مشخص کنید .من درخواست تمکین ندادم و تو این ماه مبلغی بحسابش ریختم یوقت شکایت ترک انفاق کرد بگم خونه بوده خودتون نیومدید واينم رسيد واريزي من بحساب ايشون سوال من اینه ایااين خونه ايي كه من گرفتم و واریز یه میلغی ماهیانه بحساب طرف تاثیر داره بعدا که اینا درخواست نفقه دادن بگم منکه خونه گرفتم و عروسی میخاستم بگیرم خودتون كنسل كرديد یا اینکه موقعی اثر داره که من درخواست تمکین داده باشم؟ايا احتياج به واريز ماهيانه بحساب طرف وجود دارد باتوجه به اينكه من درخواست تمكين ندادم و همون اجاره مسكن كافيه؟ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
لازم بذكر است ايشان دوشيزه نيستند و از حق حبس نميتواند استفاده كند فشار من روي اينها رو چه گزينه ايي باشد؟اينا ميگن ما نميزاريم مهر طلاق رو سند ازدواج دخترم بخوره پسره شما نميخاد اقدام كنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله شما می بایست ماهیانه نفقه متعارف همسر خود در دوران عقد را واریز نمایید.اگر دوشیزه نیستند دادخواست الزام به تمکین می توانید بدهید.