15 مرداد 1401

سوال در خصوص طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بک ماه ازدواج کردیم من متادون میخوره روزی به ۱۰زنم میخاد طلاق بگیره آیا میتونه و آیا تو طول این مدت باید تو خونه من زندگی کنه یا میتونه بره خونه مادرش ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام زن برای طلاق نساز به دلیل محکمه پسند چون ترک انفاق یا اعتیاد غیر قابل تحمل یافساد اخلاقی زوج و.... دارد . می‌تواند به خانه مادر برود در این صورت ناشزه می‌شود و پس طی مراحل قانونی شما میتوانید نسبت به ازدواج مجدد و قطع نفقه ایشان اقدام کنید ‌