15 مرداد 1401

میزان سهم الرث هریک از فرزندان

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

متوفی دارای سه فرزند دختر و 3فرزند پسر است که یک دختر و یک پسر که حین الفوت پدر زنده بوده آمد در حال حاضر فوت نموده آمد میزان 63998مترمربع ماترک متوفی است سهم هریک از پسر ها و دخترها و نوادگان چقدر میشود ؟و آیا سهم الارث بچه های باقی مانده از دختر که پیرو دختر هستند مساوی است یا 2به 1میشود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی سهم هریک از دختران تقریبا هفت هزار متر و پسران تقریبا چهارده هزار متر میباشد که سه دختران بین نوادگان اناه دو به یک تقسیم خواهد شد.