15 مرداد 1401

سهم پدر و مادر از دارایی دخترشان

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خواهر من فوت کرده خانه وماشین بنامش بود یک پسرویک دختر دارد سهم پدرومادرم چقدر است از دارایی دخترش

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید طبق قانون ارث پدر و مادر بعنوان فرض بر یک ششم از ترکه فرزند متوفای خود ارث خواهند برد جهت محاسبه دقیق سهم الارث ایشان می‌بایست ارزش دقیق ترکه مشخص باشد موید باشید