16 مرداد 1401

وکالت از وراث جهت سهم الارث و...

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خدا قوت یک قنات ارثیه پدری داریم که متاسفانه هیچ گونه شماره ثبتی نداره بخاطر همین هم در تملیک منابع طبیعی قرار گرفته بهمون گفتن که باید نقشه هوایی سال ۴۶ بگیریم تا ثابت بشه که قنات قبلا بوده اما متاسفانه گفتن که اثری از قنات دیده نمیشه و حالا بهمون گفتن که باید بریم پاسگاه منابع طبیعی استان برای منابع طبیعی شهرستان شکایت کنیم الان اگر یک نفر بخواد به جای همه وراث برود و شکایت کند نیاز به وکالت از همه وراث دارد یا نه؟؟؟اگه نیاز به وکالت نامه دارد باید وکالت نامه محضری باشه یا دست مویس هم باشه قبوله؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید هریک از وراث نیز می‌تواند برای مطالبه سهم الارث خود شخصا اقدام کند لیکن در صورتیکه بخواهید از جانب همه وراث اقدام نمایید بله می‌بایست از جانب تمام آنان وکالت داشته باشید و در این موارد وکالتنامه اصولا می‌بایست محضری و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد موید باشید