16 مرداد 1401

در صورت طرح دعوا نتیجه ب نفع چه کسی خواهد بود

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده یک واحد خانه اجاره دادم و کل مبلغ یکسال رو اول گرفتم و تعداد نفرات داخل قرارداد ذکر نشده اما بعد از دو ماه یک نفر اضافه داخل خانه زندگی می‌کنه و یک پارکینگ دادم اما بیرون پارکینگ هم ماشین پارک میکنن حالا اگر شکایت انجام بشه قانون به نفع چه کسی رای میده

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید در قراردادهای طرفینی مفاد قرارداد و توافقات فی مابین ملاک عمل خواهد بود اگر موضوع تعداد نفرات در قرارداد ذکر شود و از آن تخطی صورت گیرد موجر حق فسخ خواهد داشت لیکن در غیر اینصورت توافق مکتوب ملاک بوده و توافقات شفاهی می‌بایست اثبات شود.در خصوص پارکینگ صرفا در قسمت های اجاره داده شده در قرارداد می‌توانند سکونت و تصرف نمایند در غیر اینصورت موجر یا در صورت مشاعی بودن ملک هریک از مالکین ملک مشاع می‌تواند طرح دعوای رفع تصرف نماید و رای بنفع خواهان دعوا صادر می‌شود موید باشید