17 مرداد 1401

با توجه ب شرایط بنده چه راهکاری را پیشنهاد می‌دهید

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،من سه ماه کامل نیست که ازدواج کردم ۲۵ سالمه و قبلا یه ازدواج ناموفق تو سن پایین داشتم الان همسرم که سه ماهه باهاش تو یه خونه ام ۵ ماه سرکار نمیره و نه رابطه زناشویی موفق داریم نه احساساتی کلا فقط ۲ تا هم خونه ایم این ازدواج دوم به اصرار خانوادم بوده دقیقا بعد عده طلاق قبلی فرداش عقد کردم،کلی بگم نه از زندگی اول چیزی گرفتم کامل بخشیدم و اومدم و نه حمایتی از جهت خانوادم دارم به طوری که ماهی یکبارم خونه پدری نمیرم در کل هیچ کس و چیزی و پشتوانه ای ندارم خستم از این وضع بارها گفت گو و راه حل دیگه جواب نداده،من الان در حال حاضر چیکار کنم؟واقعا خسته ی راه زندگی و دادگاهم.لطفا کمک کنید🙏

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ شما می‌بایست در وهله اول هدف خود را مشخص نمایید ک آیا تمایل ب ادامه زندگی دارید و مشاوره در جهت اصلاح روند زندگی مشترک خود میخواهید یا قصد طلاق ب استناد عسر و حرج و دیگر موارد را دارید.در صورتیکه قصد بر طلاق و اتمام رابطه زوجیت باشد می‌بایست ادله و شواهد محکمه پسند جهت احراز عسر و حرج با تحقق شروط دوازده گانه نکاح ارائه دهید ک بدوا طرح دادخواست طلاق یکطرفه نمایید و سپس ب مفارقت جنسی و...استناد کنید و مسئله نفقه و دیگر موارد ک قطعا در احراز عسر و حرج موثر خواهد بود در اینصورت حقوق مالی شما نیز حفظ خواهد شد بطور کلی بهتر است قبل از هراقدامی در زمینه طرح دعوا و...با احدی از متخصصین سایت مشورت نمایید زیرا دعاوی خانواده نکات ریز و درشت فراوانی دارد ک طبعا در این مقول نمیگنجد موید باشید