29 تیر 1399

عدم عضویت کارفرمادرسامانه ثنا؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.اگر رای هیات حل اختلاف کارتوسط دادگاه بدوی دیوان عدالت اداری به نفع کارگرنقض شوددرانصورت دادگاه بدوی دیوان ازطریق سامانه ثنااون روبه کارگرابلاغ میکندواگرکارفرمادرسامانه ثناعضویت نداشته باشددیوان چگونه رای رو به کارفرماابلاغ میکندچون ممکن است کارفرمادرعرض بیست روز به رای دادگاه بدوی دیوان اعتراض کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

اگر کارفرما ثنا نداشته باشد از طریق ابلاغ دستی به آدرس کارفرما ابلاغ انجام میگیرد و از تاریخ ابلاغ مهلت ۲۰ روز آغاز می گردد.