17 مرداد 1401

سوال در خصوص ازدواج خارج از کشور

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
آیا اگر مردی در داخل ایران ازدواج کند و بدون اینکه طلاق بگیرد به کشور دیگری مهاجرت کند، میتواند در آن کشور ، ازدواج مجدد کند؟
ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام از نظر قانون ایران چنانچه مزد بدون اجازه دادگاه یا همسر اول ازدواج مجدد نماید هم دارای وصف کیفری و هم از لحاظ حقوقی همسر اول ایشان می‌تواند طلاق بگیرد در خصوص مقررات حاکم کشور خارجی باید بدوا کشور مقصد مشخص شود .