17 مرداد 1401

سوال در خصوص اعسار و تقسیط مهریه

دسته بندی : خانواده | اعسار
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید۱_آیا میتوانم درحین رسیدگی دادخواست اعسارو تقسیط مهریه ویابایددرمرحله ارایه دادخواست تعدیل به محکومیت ازبابت نفقه واجاره نامه خانه استنادکنم آیا تاثیری درگاهش مبلغ پرداختی مهریه لحاظ میشود۲_اگه ثابت کنم مال واموالی ندارم وفقط حقوق ازبخش خصوصی دارم وتوانایی پيش پرداخت قسط مهریه را ندارم آیاامکان داره کل مهریه اقساطی و بدون پيش پرداخت باشدممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام هرگونه محکومیت و بدهی مالی که نشان‌دهنده عدم تمکن مالی سما باشد میتوانید در دعوی اعسار و تعدیل مورد استناد قراربگیرد در صورت اینکه دادگاه تمکن مالی شما را احراز نکند احتمالا قسط بندی بدون پیش قسط وجود دارد