17 مرداد 1401

چطور کار کردن پیش پدر رو اثبات کنم

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

پیش پدرم لوله کشی گاز کار کردم. بخاطر گاچیز بودن مبلغ حقوق، فیش و چون کارفرما پدرم بود قرارداد ندارم. چطور میشه به حق بیمه برسم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا با ارسال اظهارنامه به پدر تمامی موارد را مطرح نمایید درصورت استنکاف ،تتها راه شما تنظیم استشهادیه میباشد و در مکانهای مختلف که مشغول به کار بودید امضاء از اشخاصی برای انها کار انجام داده اید اخذنموده و سپس اقدام به طرح دعوی نمایید