17 مرداد 1401

سوال در خصوص نفقه زوجه

دسته بندی : خانواده | نفقه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من با همسرم در یک منزل زندگی میکنیم .من خودم کارمندم و از اول زندگی خودم تمام مخارج پوشاک و پزشکی و آرایشی و همه چیز خودمو دادم و همسرم یه قرون به من ندادن.حالا میخام چیزی که به اسم نفقه حق منه ازش بگیرم.ولی میگه خودم لباس برات میخرم و اگه مریض شدی دکتر میبرم.حالا سوالم اینه که من میتونم ازش طلب کنم هرماه مبلغی رو باید به من بده حالا من بخام لباس بخرم یا دکتر برم یا لازم نشد پس اندازش کنم.میتونم اینو بخام؟ یا خودش باید پول رو خرج کنه موقع نیاز؟؟ من میخام که نفقه رو بگیرم ازش اگه نیاز شد خرج کنم اگه نیاز نشد نگه دارم برای موارد ضروری.
حالا این امکانپذیره یا نه؟
خودش میگه من نباید بهت پول بدم و هر موقع چیزی لازم بود بگو تا بخرم.اگه نداشتم هم که نمیخرم.
قانونش چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مرد موظف نیاز های زن به غذا خوراک پوشاک مسکن لوازم آرایش و درمان را بپردازد و چنانچه این موارد تامین نکند شما میتوایند علیه ایشان دادخواست مطالبه نفقه بدهید