17 مرداد 1401

سوال در خصوص تصرف در املاک

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یک زمین دارم و یک گردو در آن هست که قدیمیه و مال خودم نیست، ولی پشت گردو محل آب هست که هنوز ازش استفاده نشده، من میخام از این آب استفاده کنم.
آیا با اینکه زمین خودم هست می تونم آب رو بکنم و ازش استفاده کنم؟
چون میگن بخاطر گردو نمی تونی.
ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما با رعایت مجوز های حفر چاه و قانون توزیع عادلانه آب میتوانید هر تصرفی در ملک خویش بنمایید اما این تصرف نباید منجر به تضییع حقوق دیگران و خشک شدن درخت بشود .