17 مرداد 1401

سوال در خصوص فروش حواله خودرو

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوالم اینه که، دو سال پیش که اسمم برای ثبت نامی ایران خودرو درمیاد شرایط ماشین ایران خودرو اینجوری بود که باید 45 تومن برای ایران خودرو به عنوان بیعانه اولیه میریختیم بقیه مبلغ هم بعد دوسال معلوم میشد، من همه جا عنوان میکنم که قصد فروششو دارم، این دوستمم میاد 50 تومن برام میریزه که 45 تومنو بدم به ایران خودرو و 5 تومن دیگ بیعانه باشه دستم تا خودرو تعیین تکلیف شه و هیچ قولنامه ای بینمون نوشته نمیشه، اگه بعد دو سال بقیه ی پول ماشینو داشت بریزه و مال اون باشه اگه نداشت و من پولم اماده بود ماشینو بده به خودم و پولشو با سود بهش برگردونم، دو سال گذشتو بعد دو سال دوستم پولش اماده نبود که بقیه ی پول ایران خودرو که نود پنج میلیون و هشتصد بود رو بریزه، گفتم من خودم این پولو میریزم، پول 50 تومن تو رو هم دو برابر صد تومن پس میدم، ولی طمع کرد رفت به نفر سومی بدون هیچ برگه و سندی از من فروخت، اون نفر سوم هم رو حساب اشنا بودن 160 تومن به دوستم داده، موقعی که قرار شد مبلغ نهایی ایران خودرو ریخته بشه، بهش گفتم بیاد برای تسویه ی کامل، ولی این نفر سوم رو فرستاد و پول ایران خودرو رو ریخت، اینجوری طرف حساب من عملا شد دو نفر! حالا سند ماشین رو به نام هر کی بزنم داستان دار میشه😔 همه جا هم بهم تهمت زده که من به دونفر فروختم و کلاهبرداری کردم درحالیکه من یه یه قرونی اضافه تر از پول ایران خودرو از نفر سوم ک خودش فرستاد به کارتم بریزه نگرفتم،حالا سوالم اینه که انقد الکی بهم تهمت زده و تهدیدم کرده میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟ و دیگه اینکه الان که ماشین اومده و ایران خودرو فقط ماشین رو چون مدارک به نامم بوده تحویل میداده و تحویل گرفتم و سندم به نامم اومده، باید سند رو به نام کی برنم که بعدن داستان دار نشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما جهت افترا که ایشان به شما زده میتوانید از ایشان شکایت نمایید . جهت انتقال سند خودرو چنانچه در رهن شرکت خودرو سازی نیست بدوا اظهارنامه تی به هر ارسال نمایید و پس از شرح موضوع تقاضا ارائه بیع نانه فی مابین نفر اول که دوست شما بوده و نفری که پول به حساب شما ریخته بکنید. جهت راهنمایی دقیق تر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.