18 مرداد 1401

سوال در خصوص خرید املاک

دسته بندی : حقوقی | املاک
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. پدربزرگ من دارای 30هکتار زمین آبی بود که10هکتار به نام یکی از عموهایم. 10هکتار به نام خودش و 10 هکتار به نام دیگر عمویم.با اینکه این زمین ها گرو بانک بوده. بعد فوت پدر بزرگم تمام وراث توافق کردند که زمین چه به نام پدر بزرگ چه به نام خودشون باشه. بزارن وسط و بین وراث تقسیم بشه(دست نوشته با امضا و اثر انگشت وراث).
پدرم هم این زمین هارو از وراث به صورت قولنامه خریداری میکنه با ذکر زمین آبی در قولنامه به غیر از یکی از عمو هایم که سهمش را نگه داشت. سال قبل هم بانک یکی از 10 هکتار که به نام عمویم بود را به مزایده گذاشت که پدرم باز از مزایده برنده شد و پروانه چاه آب سند زمین را به نام خودش تغییر داد و 10 هکتار زمین به نام پدر بزرگم را هم از بانک خریداری کرد وسندشو آزاد کرد.
الان به جز یکی از عمو و عمه ام که زمینشونو نگه داشتن وراث دیگر میتونن ادعای حق آب بکنند. با اینکه پدرن زمینشون با ذکر زمین آبی خریداری کرده ازشون؟ وزمین یکی از عمو هایم را از مزایده خریداری کرده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه زمین ها خریداری شده باشند با قید حق آب امکان ادعا وراث وجود ندارد