18 مرداد 1401

سوال در خصوص مطالبه خسارت عدم تنجتم تعهد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مجددخدمت وکیل محترم

سوال سوم من این بود که طبق مبایعه نامه ، فروشنده اپارتمان قراربود درتاریخ 99/2/1 جهت تنظیم سند در دفتر خانه حضور یابد ولی تا الان انجام نداده و سرپیچی میکند ،، امروز براشون اظهار نامه فرستادم ، آیا اینجانب بعنوان خریدار میتوانم ازتاریخ مذکور خسارت تاخیر را از فروشنده مطالبه کنم ؟ اگه امکان داره مبلغ خسارت تاخیر چقد میشه ؟
شایان ذکر است در مبایعه نامه خسارت تاخیر ذکر نشده است ، ولی اینجانب امروز اظهار نامه براشون فرستادم . ، و در آخر اینکه ، آیا بعد از گذشت سه سال فروشنده با شنیدن اظهارنامه و دادخواست الزام ، میتواند فسخ معامله کند ؟درصورتیکه در مبایعه نامه ذکر شده فسخ معامله بیست میلیون تومان توافق گردیده است و مطلب وشرط دیگری قید نشده است ، لطفاً راهنمایی میکنید باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید ورود خسارت به خود این میزان خسارت را مطالبه کنید لکن باید از تاریخ عدم حضور دفتر خانه گواهی عدم حضور اخذ می‌نمودین در صورتی که برای فسخ مدت تعیین نشده باشد هم شرط فسخ و هم قرارداد باطل است