18 مرداد 1401

ارث از پدر بزرگ به نوه بعد از فوت پدر

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من پدرم فوت کرده و خونه ای به نامش نداره میخواستم بدونم ارث از پدر بزرگ از خانه ای که پدربزرگم داره به من نوه پسریش میرسه ؟ چون پدر بزرگم دوتا دختر هم داره .خیلی ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر پدر بزرگ قبل از پدر شما فوت نموده باشد بله به شما ارث تعلق خواهد گرفت اما اگر پدر بزرگ در قید حیات باشد و یا بعد از پدر شنا فوت نموده باشد خیر تعلق نخواهد گرفت مگر شما فقط تک فرزند پدر و دختر باشید