31 تیر 1399

حق حبس

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
زهره هادی نژاد
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلامو سوالی پرسیده شد با این عنوان که :در صورت ازدواج دوم زوجه و با توجه به باکره نبوده زوجه، آیا باز هم قانون حق حبس برای زوجه وجود دارد یا نه؟"
در پاسخ فرمودید:
باسلام، کاربر محترم، تمکین عام و خاص زوجه از موارد سقوط حق حبس ایشان خواهد بود...
من متوجه نشدم که آیا در ازدواج دوم زوجه با اینکه باکره نیست، آیا باز هم حق حبس برای زوجه متصور است؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و عرض ادب باکره بودن ملاک حق حبس نمی باشد بلکه زوجه تا قبل از اولین تمکین خاص دارای حق حبس می باشد. موفق باشید.