31 تیر 1399

ایامیتوانم به کاریاشرکت دیگری بروم؟

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بنده قراردادم یکساله کتبی بود که درتاریخ29تیر99به اتمام رسیدازتاریخ اخراج2ابان98که کارفرمابدون مدارک ومستندات ودلیل خاصی من روازکاراخراج کردازهیات تشخیص وحل اختلاف حکم ابقابه کارخواسته بودم که بعداز8ماه معطل کردن بنده دراداره کارحکم ابقابه کارندادند.بنده بابت بازگشت به کاربه دیوان عدالت اداری شکایت کردم. حال سوال بنده این است که ایابنده میتوانم تازمان صدور رای دادگاه بدوی دیوان که زمانبراست جهت کاربه یک شرکت یاکارخانه یاموسسه دیگری بروم یااینکه خیرنمیتوانم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کابر محترم هر چند روند رسیدگی پرونده شما طولانی شده و هنوز نتیجه رای دیوان عدالت اداری نیامده اما چون تاریخ قرارداد شما تمام شده حق اشتغال به کار در محل دیگر را خواهید داشت .