18 مرداد 1401

مطالبه حق بیمه از کارفرما

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک کارگر داشتم که نزدیک دوسال برام کارکردندوهمزمان بیمه باغ کشاورزی شخص دیگری نیزبودوشخصا وبصورت شفاهی اعلام می داشت که نیاز به بیمه دیگر ندارد الان پس از اخراج رفتند اداره کار وشکایت کرده ویکی از خواسته هاش حق بیمه است لطفا راهنمایی فرمایین.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید بدوا در ان زمان حقوق کارگر را جستجو فرمایید که مبلغ چقدر بوده است اگر بیش تر از پایین تر از حقوق کارگر را پرداخت نموده اید اعلام نمایید که مابفی مرداختی بعلت خواسته خود کارکر حق بیمه را به وی پرداخت نموده اید در غیر اینصورت باید بتوانید با شهادت شهود اثبات نمایید که خود شخص به صورت شفاهی اعلام نموده است که نمیخواهد و مبلغ را دریافت نموده ویا نهایتا اعلام نمایید اگر نیاز به بیمه داسته چرا بعد از اتمام کار فورا اقدام ننموده است