19 مرداد 1401

سوال در خصوص پرداخت حق بیمه کشاورزی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سوابق بیمه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از زمین کشاورزی که باغ هست حق بیمه تامین اجتماعی رو پرداخت میکنم حالا در استان دیگری مشغول به کار بشم میتوانم از اینجا هم حق بیمه پرداخت کنم لازم بذکر می‌باشد که از زمین کشاورزی بیمه من کامل پرداخت می‌شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان پرداخت دو حق بیمه مجزا وجود ندارد و با پرداخت یک حق بیمه مزایا آن به شما تعلق می‌گیرد