19 مرداد 1401

سوال در خصوص اعلام حجر متوفی

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ... پدر بنده ملکی رو در سال ۹۴ از پدرشون خریداری میکنه ولی پدرشون در اون سال ها چون دلیل بیمار بودن هنگام تنظیم قولنامه امضا سایر وراث رو به عنوان شاهد میگیرن فقط یک نفر حاضر نشد که امضا کنه .... الان بعد از گذشت ۷ سال و بعد از فوت موروث اون شخص رفته از پدر من بابت معامله با شخص محجور شکایت کرده در حالیکه در زمان حیات هیچ صحبت و نشانه ای از حجر متوفی نبود و سایر وراث هم بدون ادعایی قولنامه رو به عنوان شاهد امضا کردن ... دعوی مطرح شده قابلیت رسیدگی داره یا خیر ؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مدعی حجر باید حجر را اثبات نماید و صرف ادعا دلیل بر اثبات نیست و ایشان باید دلایلی جهت حجر اقامه نماید