04 مرداد 1399

طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید میخوام از شوهرم جدا بشم .من همسر دومش هستم 12سال ازش کوچکترم از زن سابقش دوتا بچه داری 18ساله و 11ساله دائما بخاطر مهریه زن سابقش درگیره منم درگیر کرده ناراحتی اعصاب گرفتم دیگه تحمل ندارم.چقدر طول میکشه ازش جدا بشم و هزینه وکیلم چقدر میشه.با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام خدمت شماكاربر محترم طلاق به خواسته خانم نيازمند دليل بوده و بايد بندهاي مندرج در سند ازدواج را اثبات بكنيد(به طور مثال اعتياد ،ترك انفاق،غيبت طولاني و ... يك راه ديگر داشتن وكالت در طلاق كه ب طور رسمي به شما داده شده باشد بهترين راه و ساده ترين هم طلاق توافقي است بابت هزينه وكيل هم بايد ب تفكيك بررسي شده كه از كدام مورد بوده و بر طبق. آن حق الوكاله مشخص گردد سميعي