20 مرداد 1401

اعتبار امر مختوم در پرونده مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خداقوت
با عنایت به پرداخت هر 10 ماه یک سکه توسط بنده به زوجه بابت مهریه در چند سال اخیر از طرفی چند ماهی است که اقدام به توقیف یک چهارم حقوق کارمندی بنده از طریق نیابت قضایی نیز نموده اند.
با توجه به اینکه چگونه میشد یک بدهی را از دو مرجع اجرای احکام شهرستان دادگاه بدوی و اجرای احکام محل سکونت مشهد در حال پرداخت بودم که هم یک چهارم حقوق کسر میشد و هم اقساط سکه؟؟؟؟
لذا با پیگیری از دادگاه بدوی و رای نامتعارف و اعتراض به رای،
پرونده در دادگاه تجدیدنظر استان
رای به رفع توقیف یک چهارم حقوق داده و گفته چون مهریه سکه بوده و نه وجه نقد، و گفته همون هر چند ماه یک سکه را پرداخت نماید.
حال بنده به اجرای احکام رفته و رای را نشان شون دادم و اعلام میکنند که قاضی تجدید نظر استان خلاف قانون رای داده .
حال از آنجا که رای تجدید نظر قطعی هست
آیا زوجه مجدد میتواند از دادگاه بدوی شهرستان اقدام به توقیف یک چهارم حقوق یا شکایت مجدد نماید؟
با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم با توجه به قطعی شدن شیوه پرداخت، دیگر زوجه نمیتواند حقوق شما را کسر نماید زیرا پرونده و دعوا مشمول عنوان اعتبار امر مختوم شده است و اگر علیه شما دادخواستی مطرح نمودند شما نیز بیان نمایید که روند پرونده طی شده تا قرار رد دعوا صادر شود. موید باشید.