20 مرداد 1401

سوال در خصوص ازدواج دختر

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

پدرم به زور میخواد خواهرم رو مجبور به ازدواج کنه و خواهرم کاملا ناراضی مخالفت خودشو اعلام کرده ولی پدرم بهش گوش نمیده و میگه باید با همین پسره ازدواج کنی. میخوام بدونم خواهرم تو این شرایط چه حق قانونی داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی ایشان مجبور به قبول ازدواج نمیباشد وپدرتان موظف به پرداخت نفقه خواهرتان تا هر زمانیکه ازدواج نماید یا شاغل شود میباشد.