21 مرداد 1401

سوال در خصوص الزام به تمکین

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام.
بنده یه ماه پیش حکم تمکین واسم اومد.که باید خودمو معرفی میکردم به اجرای احکام.
اجرای احکاممم رفتم. دادیار گفت که برو تا ابلاغیه بعدی. اونجا هم گفتم که قصد ادامه زندگی دارم و زتدگیمو دوس دارم و برمیگردم.
(در حالیکه بعداز ۷ ماه زندگی مشترک، بدون بچه، به دلیل خیانت های پی در پی همسرم قصد ادامه زندگی ندارم و برای طلاق مصمم هستم حتی حکم شلاق ایشون رو هم پریروز گرفتم)
الان خیلی وقته دیگه از جلسه تمکین هیچ ابلاغیه یا دادنامه ای واسم نیومده. پرونده رو که پیگیری میکنم نوشته پرونده مختومه شده یا از آمار کسر شده.
و من بلاتکلیف موندم که باید منتظر ابلاغیه باشم یا شخصا برم پیگیری کنم؟
میترسم که یهو حکم نهایی نشوز برای من ارسال بشه.
همسرم هم دوماه یبار نفقه رو پرداخت میکنه.
(ایشونم تمایلی به برگشت من ندارن و از اولم قصد زندگی نداشتن)

-حالا من برای تمکین چیکار کنم که برنگردم؟ اين حکم شلاق ایشون به خاطر رابطه نامشروع بهم کمک میکنه که عنوانش کنم و بگم به خاطر مسائل غیراخلاقی و ترس از بیماری ها و حفظ شرافت خودم و خانوادم نمیخوام برگردم(که واقعا هم همینطوره)؟

- آیا منتظر ابلاغیه دوم بمونم؟ (چون وکیلی که داشتم به من گفته بود تا دوبار برات ابلاغیه میاد که تا ۱۰ روز وقت داری خودتو معرفی کنی اجرای احکام و برگردی سر خونه زندگیت)
الان فقط یکبار همچین ابلاغیه ای واسم اومده.
صبر کنم؟ یا خودم شخصا برم پیگیری کنم؟

-با حکم محکومیت ایشون و حکم شلاق ایشون، میتونم تمکین نکنم؟
چون واقعا نمیخوام برگردم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی پیشنهاد میشود به اجرای احکام مراجعه نمایید و پیگیری کنید .