21 مرداد 1401

سوال در خصوص پروانه ساخت / و استعلام از طریق مراجع رسمی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من دو سوال داشتم اول اینکه آیا امکان دارد یک زمین یه نام شخصی باشد ولی پروانه آن بنام شخص دیگری باشد؟
سوال دوم اینکه از طریق قانونی چطور میشه از اموال شوهر اطلاع پیدا کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در صورتی که شخص با سند رسمی یا وکالت یا مشارکت در ساخت زمین خویش را به دیگر منتقل کند امکان پذیر است / از طریق مراجع قضایی امکان اخذ استعلام فراهم است