21 مرداد 1401

مزایده سرقفلی ملک جهت مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید لطفا به این سوال بنده پاسخ بدین با تشکر از شما🙏. اگه رای قطعی دادگاه تجدید نظر در مورد مزایده سهم سرقفلی مغازه متعلق به زوج برای پرداخت دین ایشان از بابت مهریه زوجه صادر بشه آیا با توجه به این رای قطعی صادره توسط دادگاه تجدید نظر که در آن حکم به مزایده سهم مذکور صادر شده با این وجود مالک می تواند با مزایده مخالفت کرده و اجرای احکام مدنی بایستی رضایت مالک برای مزایده و انتقال این سهم از سرقفلی را اخذ نماید یا خیر؟ و اگر ایشان به مزایده و انتقال رضایت ندهند به ایشان حق مالکانه تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم فقط باید رضایت مالک را اخذ نمود و اگر رضایت نداد فقط حق سرقفلی انتقال میبابد مگر ملکیت و سرقفلی باهم با محکم علیه باشد در غیر اینصورت فقط سرقفلی انتقال میابد