21 مرداد 1401

سوال در خصوص طلاق به درخواست زوجه به علت اعتیاد

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر.بخاطر خیانت و اعتیاد همسرم میخوام ازش جدا بشم.(خیانتی که قبلا بخشیده شده و باز هم بعد از دوسال تکرار شده))بهترین روش و چطور اقدام کنم تا سریعتر به نتیجه برسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید درخواست طلاق دهید و در صورتی که اعتیار مانع استمرار عادی زندگی باشد حکم طلاق صادر می‌شود در خصوص خیانت شما باید حکم محکومیت داشته باشین