21 مرداد 1401

اختلاف خریدارو فروشنده بر پرداختیها

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

کلیه هزینه های شهرداری و دارایی بر عهده خریدار بوده است ولی ایشان هیچ اقدامی نسبت به اخذ مفاصا مفصا حساب ها و پرداخت نمودن آن نکرده آیا من تخلف قراردادی داشتم یا خریدار که به دلیل پرداخت نشدن دارایی شهرداری سند نشد بزنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم مراحل انتقال سند تسویه حسابهای کلی باشد مقصر خریدار میباشد اما اگر تمامی انتقال تا زمان سند در دفترخانه بدون پرداختیهای فوق باشد مقصر فروشنده میباشد