21 مرداد 1401

اعترتً به نظر پزشک قانونی

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام‌ ‌شبتون بخیر دختری ۲۳ساله هستم و تقاضای مهریه دادم‌ طبق نامه ی قاضی ب پزشک قان نی مراجعه کردم و دکتر باکره بودنم را تایید کرد ولی گفت چند میلیمتر ساییدگی و خراش مشاهده شده. حالا طبق اون نامه حکم بررعلیه من صادر شده و باکره بودن من رد شده.
الان من چند روز فرصت دارم که اعتراض بزارم سوالم از شما اینه که من باید روی حکم قاضی اعتراض بزارم یا نامه ی پزشک قانونی ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید با تنظیم لایحه به شعبه صادر کننده رای ارائه دهید