21 مرداد 1401

سوال در خصوص ازدواج مادر و حضانت

دسته بندی : خانواده | حضانت
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من از زن سابقم یه دختر چهارساله دارم که حضانت دخترم رو دادم به همسرم اما قاضی توی حکمش نوشته که درصورت ازدواج مادر دخترم هم حضانت با مادره میباشد الان مادره ازدواج کرده آیا راهی هست حضانت رو پس بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی در نظر گرفتن ماده 45 قانون حمایت خانواده که بر رعایت مصلحت طفل، تاکید دارد، ازدواج مادر، به خودی خود، سبب سلب حضانت از وی نشده و تنها، در شرایطی، حضانت فرزند در صورت ازدواج مجدد مادر، از مادر، سلب می شود که این امر، خلاف مصلحت فرزند دختر یا پسر باشد.