22 مرداد 1401

جهت مقابله با سورفتارهای همسرم چه کنم؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

حدود پنج ماهه عروسی کردم شوهرم خیلی بددهن، و بی ملاحظه و دست ب زدن داره همین امشب جلو مادر و خواهر برادرش کلی کتکم زد.. برای طلاق اقدام نمیکنم چون برای خانوادم نگرانم و میترسم،،،،
چیکار کنم!؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر می‌خواهید رابطه زوجیت ادامه داشته باشد باید بطرق دیگر مثلا با مساعدت مشاورین رواندرمان خانواده و ....ریشه مشکلات و رفتارهای شخصیتی همسرتان را علت یابی و آنها را رفع کنید در خصوص جنبه حقوقی مصداق سوءرفتار هست و می‌تواند در صورت تکرار و رای کیفری خصوصا دلیلی برای طلاق باشد امکان شکایت ضرب و جرح عمدی با ثبت شکواییه نیز،وجود دارد مضافا اینکه از این طریق میتوانید وکالت در طلاق مشروط بگیرید ک چنانچه موضوع را تکرار کردند اختیار در طلاق داشته باشید موضوع سو رفتار و عدم امنیت جانی از موانع تمکین نیز هست بدین معنا ک زوجه می‌تواند تمکین نکند و در صورت طرح دعوا ب عدم امنیت جانی در منزل زوج استناد کند مع الوصف اگر حل و فصل مسالمت آمیز کارساز نبود یا نیست بهتر است شکایت مطرح شود موید باشید