23 مرداد 1401

عدم سازگاری زوجه در زندگی مشترک

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر. ۱-بیشتر از ۲۰ روز از وقت محکومیت خانمم به تمکین گذشته و دیروز خانمم پیام داده که بیا دنبالم ببرم خونه و من گفتم باید از دادگاه برگه ببرم کلانتری که صورتجلسه کنن . آیا از کلانتری فقط با خانمم تماس میگیرن که برگشته به خونه یا خودشون میان جلوی خونه من ببینن توی خونه هست یا نه بعد صورتجلسه کنند. و اینکه خانمم چند ماه پیش جهیزیه اش برده و من وسایل دست دوم تهیه کردم و کارشناس از دادگاه تایید کرده آیا لازمه که مثل اوایل زندگی خانمم که لیست جهیزیشو آورد و من امضا کردم من هم از وسایلم توی لیست بنویسم و بدم خانمم امضا کنه و اگه نخواد امضا کنه چی؟۲- قبلا چند بار وقتی من سرکار بودم خانمم از وسایلی که خودم بعدها خریدم و فاکتورشون دارم سرقت کرده و شکایت کردم و گفتن چون شاهد نداری قابل قبول نیست منم دوربین خانگی توی پذیرایی خونه'گذاشتم و از پلیس فتا و کلانتری کسب اجازه کردم گفتن اشکال نداره چهار دیواری اختیاری. اگه خانمم برگرده خونه و دوربینو ببینه و بگه من با دوربین آسایش ندارم تو خونه آیا میتونه شکایت کنه و دوباره از خونه بره و من محکوم میشم؟ آیا این بار ترک منزل بعنوان نصب دوربین در منزل برای خانمم موجه میشه؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کلانتری می تواند با حضور در محل زندگی مشترک که باید صورت‌جلسه شود تمکین ایشان را ثبت نماید اگر لیست اثاث خانه را امضاء نکردن حتما فاکتور خرید نزدتان باشد و در مورد دوربین مدار بسته به دلایل امنیتی هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.